om dig har alla sagt det som inte borde ha sagts att en sötnos är nos som är söt så går den

"5. ALLA måste läsa Elis Burraus nya bok om dig har alla sagt det som inte borde ha sagts att en sötnos är nos som är söt så går den det gjorde jag på planet och det är det roligaste/finaste på hundra år, bara läs."

– Athena Farrokhzad

"Och bitvis, jättebra! Verkligen! Speciellt hela Förut-grejen i slutet tycker jag är briljant. Och så gillar jag väldigt mycket I love this song i have it on a CD! :-) MEN jag skulle tycka att du var betjänt av att fokusera det lite. Ta de bitarna du gillar mest och/eller de som har nån känslomässig samhörighet och få det till att BETYDA nånting som helhet. Det kanske du redan tycker att de gör, men det går mig i så fall förbi... Jag ser det mest som en rad olika grejer som inte pekar åt nåt gemensamt håll..."

– Martin Luuk

"jag har alltid undrat över den här filmen matrix

att matrix borde se olika ut för olika

pga programmering

men det var länge sedan jag såg den. minns inte

men tänkte på matrix när jag läste din bok.

en känsla av att man står mitt i språket"

– Ida Linde

"Jag tycker så mycket om hur den börjar om, och om igen.

Och hur den är hänsynslös, och varm.

Den skyr inga medel, den behöver inte det."

– Martin Högström

 


Min andra bok, om dig har alla sagt det som inte borde ha sagts att en sötnos är nos som är söt så går den.

Ladda ner gratis eller köp en hard copy eller maila mig på elis.burrau@hotmail.com, så skickar jag ett ex med en personlig hälsning fylld av kärlek och förvirring och för många parenteser (DET GÅR INTE LÄNGRE ATT MAILA MIG FÖR ATT FÅ BOKEN, MEN DU KAN MAILA MIG FÖR ATT DET ÄR KUL MED MAIL). 

description: 109. käraälskade i Kristus, jag var den bästa ögontjänaren så fort en lärare gick ut ur ett rum  så var jag helt  jävla otrolig. fragments, transcriptions, love, anxiety, concentration, olika filharmoniker  (favoriter rangordnade bäst till  sämst). kattguld: fool's gold (uncountable): A mineral or other substance  often mistaken for gold, mainly used for iron  pyrite.


Published by LUMA Foundation as part of the 89plus exhibition Poetry will be made by all! co-curated by Hans Ulrich Obrist, Simon Castets, and Kenneth Goldsmith at LUMA/Westbau, 30 January – 30 March 2014. Cover design by Content is Relative. All rights to this work are reserved by the author.
This book edited by Danny Snelson.


 47.

 jag spred ut min aska på ett toalettgolv i författarnas hus på drottninggatan i stockholm och nån sa tom  provokation

 Minns du när alla ville ha en laserpenna och en kamphund men inte nödvändigtvis i den ordningen?

frukost på sängen är så lyxigt

Client

Poetry will be made by all. 89plus/LUMA Publications